Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از میمند، در سال ۱۳۸۰ استارت کار تزریق پلاستیک در استان فارس کلید خورد اما به مرحله تولید نرسید. 

غلام حسین کیامیمندی یکی از کارخانه داران در بخش تزریق پلاستیک، که سرآغاز این کار با تفکر و هدفمندی بوده در گفت وگو با خبرنگار فارس اظهار داشت: من از سال ۱۳۸۰ استارت تولید سبدپلاستیکی را زدم  که با این روش از صدمه زدن به درختان هم جلوگیری شد، در آن سال من به نمایشگاه ماشین آلات تهران سر زدم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی گفت: وقتی با آنها صحبت کردم آنها هم بسیار استقبال کردند و چون جدید ترین کار در استان فارس میشد، یک تریلی از جعبه های پلاستیکی  در اول تیرماه۱۳۸۰ برای من فرستادند. 

این کارخانه دار افزود: مدت ۲۰ روز طول کشید تا سبدها بفروش برسد، آن موقع من با دوازده کارگاه نجاری قرار داد داشتم برای تولید سبد های چوبی،۲۲ تیرماه که رسید دیگر جعبه چوبی موجود نبود و آنجا توانستم با جذب اعتماد مشتری ها سبد های پلاستیکی را به بازار معرفی کنم. 

کیامیمندی در ادامه گفت: فردای آن روزی که بار را به تهران فرستاده بودم،به تلفن همراهم زنگ زدند و از من خواستن که دیگر از جعبه های چوبی برای فرستادن بارهای بعدی استفاده نکنم چون به دلیل شکیل بودن، سبدها کلاغ پر شده بودند. 

وی در ادامه اظهار داشت: من به مدت ۴ سال بین میمند و تهران(شهرک صنعتی حسن آباد) واسطه بودم تا اینکه کارم گسترش پیدا کرد و از شهرهای شمال مانند ساری ( شهرک صنعتی) بندر گز ، نکا و حتی مشهد برای من بار ارسال می‌کردند. 

کیامیمندی در ادامه درمورد مشکلاتی که بر سر راه ایجاد این کارخانه بود گفت: برای خرید دستگاه و تجهیزات و راه اندازی کارخانه  نیاز به یک سری امکانات داشتیم که متاسفانه شهر میمند به دلیل نداشتن شهرک صنعتی در آن زمان نمیتوانست نیاز های ما را بر آورده کند. 

 

وی تصریح کرد: از بانک درخواست وام زودبازده کردم که قرار بر این بود سود آن ۹ درصد باشد، اما بانک ما را در این امر یاری نکرد تا اینکه یک خیر بزرگوار پیدا شد و هزینه های این کار نوپا را متقبل شد. 

کیامیمندی خاطرنشان کرد: هنوز هم مشکلاتی بر سر راه هستند و ما از هیچ نهادی مورد حمایت قرار نمیگیریم، در حال حاضر ما نیاز داریم که یک سرمایه در گردش داشته باشیم اما به ما نمی‌دهند یا با سود بالا می‌دهند. 

وی درباره تعداد کارگرها و ساعات کاری اینگونه بیان کرد: در حال حاضر با سه دستگاه حدود ۱۸ کارگر طی سه شیفت، به طور مستقیم در حال کار کردن هستند و حدود ۳۵ نفر هم به طور غیر مستقیم مشغول به کارند ، اوج کار از فروردین ماه تا آبان ماه هست. 

کیامیمندی درادامه سخنان خود قرار بر این بود سود آن ۹ درصد باشد، اما بانک ما را در این امر یاری نکرد تا اینکه یک خیر بزرگوار پیدا شد و هزینه های این کار نوپا را متقبل شد. گفت: همیشه آرزویم این بود و هست که بزرگترها به جوانان جویای کار ماهیگیری یاد بدهند تا اینکه ماهی آماده بدستشان بدهند.

انتهای پیام/م

منبع: فارس

کلیدواژه: میوه بانک محصولات تولید سبدسازی سود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۴۱۶۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت پژو پارس افزایش یافت +جدول

با مطالعه جدول زیر اطلاعات بیشتری درباره قیمت روز خودروهای پژو پارس به دست خواهید آورد.

به گزارش مشرق، بر این اساس قیمت پژوپارس LX صفر، در بازار به ۸۵۵ میلیون تومان رسیده است و امروز با افزایش ۵ میلیونی تومانی به ۸۶۰ میلیون تومان رسید.

همچنین پژو پارس XU۷P سال ، به ۶۶۵ میلیون تومان رسید. بررسی قیمت روز و جدید انواع خودرو پژو پارس در تاریخ ۱۷ اردیبهشت برای مشاهده قیمت کارخانه ماشین پژو پارس وارد سایت اقتصادآنلاین شوید.

همچنین پژو پارس ELX-TU۵ در بازار به ۸۰۰ میلیون تومان رسیده است.

همچنین پژو پارس LX مدل ۱۴۰۰ در بازار به ۷۷۵ میلیون تومان رسید.

قیمت کارخانه خودروهای پژوپارس نیز از ۲۷۵ میلیون ۳۳۳ میلیون تومان متغیر است.

قیمت این پژو پارس XU۷P سال سفارشی در نمایندگی ۳۰۹ میلیون تومان است.

قیمت پژو پارس LX مدل ۱۴۰۲ در نمایندگی هم ۳۳۳ میلیون تومان است.

همچنین قیمت پژو پارس XU۷P سال در نمایندگی ۲۹۴ میلیون تومان است.

برند مدل(سال ساخت) کارکرد (کیلومتر) قیمت (تومان)
پژوپارس LX ۱۴۰۲ صفر ۸۶۰٬۰۰۰٬۰۰۰
پژو پارس XU۷P سال ۱۴۰۲ صفر ۶۶۵٬۰۰۰٬۰۰۰
پژو پارس XU۷P سال سفارشی ۱۴۰۲ صفر(کارخانه) ۳۰۹,۵۴۵,۰۰۰
پژو پارس LX ۱۴۰۲ صفر(کارخانه) ۳۳۳,۸۹۷,۰۰۰
پژو پارس XU۷P سال ۱۴۰۲ صفر (کارخانه) ۲۹۴,۱۳۳,۰۰۰
پژو پارس ELX-XU۷P ۱۴۰۲ صفر (کارخانه) ۲۷۵,۲۰۱,۰۰۰
پژو پارس ELX-TU۵ ۱۴۰۱ صفر ۸۰۰٬۰۰۰٬۰۰۰
پژو پارس ELX-XU۷P ۱۴۰۱ صفر ۶۹۰٬۰۰۰٬۰۰۰
پژو پارس XU۷ ۱۴۰۱ صفر ۶۲۰٬۰۰۰٬۰۰۰
پژو پارس XU۷P سال ۱۴۰۱ صفر ۶۴۰٬۰۰۰٬۰۰۰
پژو پارس XU۷P ۱۴۰۱ صفر ۶۱۵٬۰۰۰٬۰۰۰
پژو پارس LX ۱۴۰۱ صفر ۷۹۰٬۰۰۰٬۰۰۰
پژو پارس XU۷ ۱۴۰۰ صفر ۶۰۰٬۰۰۰٬۰۰۰
پژو پارس LX ۱۴۰۰ صفر ۷۷۵٬۰۰۰٬۰۰۰

منبع:اقتصادآنلاین

دیگر خبرها

  • اولین تصاویر آتش‌سوزی کارخانه مدیران خودرو در بم
  • ببینید | اولین تصاویر در آتش‌سوزی در کارخانه مدیران خودرو در بم
  • در کارخانه تولید سوسیس و کالباس چه می گذرد؟
  • خواص معجزه آسای کشمش
  • این میوه‌ها را برای لاغر شدن مصرف کنید
  • تصاویر بارش تگرگ به اندازه یک نارگیل!
  • قیمت پژو پارس افزایش یافت +جدول
  • ربات اپتیموس در کارخانه تسلا مشغول به کار شد
  • (ویدیو) کارخانه مشهور چگونه صدها تن «ژامبون» تولید می‌کند؟
  • صادرات ۲۷۰ هزار تن محصولات کشاورزی از کردستان