Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره بار گفت: مجوز واردات نارنگی شب عید از سمت دولت صادر شده است و هیچ کمبودی در خصوص تامین میوه و سبزیجات شب عید مردم وجود نخواهد داشت.

به گزارش خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان سید سعید راد، مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره بار، در نشست خبری طرح استقبال از بهار این سازمان گفت: در تلاش هستیم تا تامین میوه شب عید مردم با تخفیف بسیار خوب نسبت به سطح شهر ارائه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

راد در ادامه افزود: در گروه سبزیجات ۳۰ درصد و در گروه حبوبات حدود ۲۲ درصد تخفیف نسبت به سطح شهر وجود دارد.

وی در خصوص ساعت کار سازمان میادین میوه و تره بار تهران در ایام پایانی سال گفت: ساعت کار بازار‌های میوه و تره بار تا پایان سال از ساعت ۸ صبح تا ۹ شب، بدون تعطیلی ظهرگاهی خواهد بود.

مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره بار با اشاره به وظیفه این سازمان در خصوص توزیع گوشت و مرغ دولتی گفت: تا زمانیکه دولت گوشت و مرغ تنظیم بازاری به ما تحویل دهد ما آمادگی توزیع هر مقدار از این اقلام را خواهیم داشت.

وی با بیان اینکه صادرات سیب و پرتقال تا اطلاع ثانوی ممنوع است، گفت: مجوز واردات نارنگی شب عید از سمت دولت صادر شده است و هیچ کمبودی در خصوص تامین میوه و سبزیجات شب عید مردم وجود نخواهد داشت.

راد بیان کرد: ۴ بازار میوه و تره بار تا پایان امسال به مجموعه میادین میوه و تره بار شهر تهران افزوده می‌شود.

وی گفت: بازار‌های میوه و تره بار تهران در روز‌های اول و دوم فروردین بسته خواهد بود. از روز سوم تا پنجم میادین اصلی باز خواهد بود؛ و از روز ششم تمامی بازار‌های میوه و تره بار سطح شهر تهران باز هستند.

راد تصریح کرد: در تمامی بازار‌های میوه و تره بار تهران علاوه بر قیمت‌های مناسب این امکان برای شهروندان وجود دارد تا خودشان میوه را انتخاب و جدا کنند.

وی ادامه داد: سازمان میادین میوه و تره بار تهران با وسعت ۲۸۳ هکتار نیاز میوه و تره بار حدود ۱۰ تا ۱۲ استان کشور را تامین می‌کند.

مدیر عامل سازمان میادین میوه و تره بار گفت: روز یکشنبه ۲۰ تن و امروز دوشنبه ۱۲ تن گوشت تنظیم بازار در سطح میادین میوه و تره بار تهران توزیع شده است.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر مرغ با قیمت ۱۱ هزار و پانصد تومان در میادین میوه و تره بار شهر تهران عرضه می‌شود.

انتهای پیام /

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: سعید راد میوه و تره بار شب عید میوه ها و سبزیجات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۶۸۷۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۱۰۰ درصدی مصوبه الگوی کشت تنها راهکار تنظیم بازار میوه و صیفی

مصطفی دارایی نژاد در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: بنابر پیش‌بینی‌های قبلی، قیمت هرکیلو گوجه فرنگی در میدان مرکزی نسبت به هفته  قبل ۲۰ تا ۲۵ درصد کاهش یافته است.

او قیمت کنونی هرکیلو گوجه فرنگی مرغوب در میدان مرکزی را ۱۵ تا ۱۷ هزارتومان و گوجه فرنگی معمولی را ۱۰ تا ۱۳ هزارتومان اعلام کرد و افزود: هم اکنون بالای ۴ هزارتن گوجه فرنگی در شیراز کشت شده که براین اساس کمبودی در عرضه نداریم و تنها به سبب بارندگی  و تاخیر در برداشت، قیمت با نوساناتی در بازار روبرو می‌شود.

دارایی نژاد با بیان اینکه عرضه پیاز بندرعباس روبه اتمام است، افزود: هم اکنون پیاز دزفول بدست آمده است و برآورد می‌شود که بازار پیاز در ماه آینده به تعادل برسد.

رئیس پیشین اتحادیه بارفروشان قیمت کنونی هرکیلو پیاز دزفول را ۱۴ تا ۱۵ هزارتومان و پیاز بندرعباس را ۱۸ تا ۲۲ هزارتومان اعلام کرد و افزود: در بازار خرده فروشی با احتساب حداکثر ۳۰ تا ۳۵ درصد سود باید عرضه شود.

او با اشاره به علل نابسامانی بازار محصولات کشاورزی گفت: تا زمانیکه الگوی کشت به طور کامل اجرا نشود، نابسامانی‌ها در بازار ادامه دارد. به رغم گذشت ۳ سال از شعار اجرای مصوبه الگوی کشت، اما تاکنون ۳۰ درصد آن اجرا شده است.

دارایی نژاد ادامه داد:با اجرای ۱۰۰ درصدی مصوبه الگوی کشت، برنامه ریزی تولید با احتساب مصرف داخل انجام می‌شود و از طرفی ۱ تا ۱.۵ میلیون تن محصول بیشتری به منظور برنامه ریزی صادرات باید تولید شود.

رئیس پیشین اتحادیه بارفروشان گفت: ایران به سبب اقلیم چهار فصل جزء معدود کشور‌هایی است که می‌تواند صادرات داشته باشد، اما متاسفانه در برخی مواقع به سبب اتخاد تصمیمات خلق الساعه به بهانه تنظیم بازار، صادرات ممنوع می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • تداوم افشاگری‌ها علیه قالیباف/ بیگی: جماعتی از سازمان میادین میوه و تره‌بار، تاکسیرانی، بهشت‌زهرا، اتوبوسرانی و... وارد مجلس شده‌ و پست گرفتند
  • تازه ترین کتاب اسماعیل امینی درباره مردم کوچه و بازار است
  • لزوم تشکیل یک نهاد برای تأیید صلاحیت سخنرانان/ چالش ارز؛ ‌ همه منتظر اقدام و عمل دولت
  • بهره‌برداری از ۴ بازار میوه در اصفهان تا پایان تابستان ۱۴۰۳
  • سازمان تامین اجتماعی در تحقق شعار سال نقش کلیدی دارد
  • اجرای ۱۰۰ درصدی مصوبه الگوی کشت تنها راهکار تنظیم بازار میوه و صیفی
  • افتتاح ۴۰ بازار جدید میوه و تره‌بار تا پایان سال
  • سبزیجات در مدار گرانی+جدول
  • قیمت تخم مرغ در میادین تره‌بار
  • قیمت تخم مرغ در میادین و بازارهای میوه و تره‌بار اعلام شد