Web Analytics Made Easy - Statcounter

امتداد : مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار شهرداری تهران در جمع روسای بازرسی حوزه خدمات شهری شهرداری تهران با اعلام اینکه کار در مجموعه مدیریت شهری در کلان شهری همچون تهران، کاری پرحساسیت، سنگین و سخت و تجربه‌ای ارزشمند و متفاوت است، گفت: بسیاری از مردم از فرآیند حساس و پیچیدگی فعالیت در شهرداری تهران آگاه نیستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش امتداد ، عبدالحسین رحیمی اظهار داشت: این مسئولیت و حساسیت برای افرادی که در حوزه نظارت مشغول به کار هستند به مراتب پیچیده‌تر است.

وی با اشاره به اینکه کار در شهر بسیار بزرگی همچون تهران از همه جا سخت‌تر است و کارکنان شهرداری تهران در گمنامی کار می‌کنند و سختی‌ها را تحمل می‌کنند و دم نمی‌زنند، اظهار کرد: آن‌ها که از خدمتگزاران مجموعه مدیریت شهری ایراد می‌گیرند، اگر مرد اقدام هستند، وسط میدان بیایند و کار در شهرداری تهران را تجربه کنند.

رحیمی با بیان اینکه نیرو‌های سختکوش شهرداری تهران، شب و روز، در برف و باران و حتی ایام عید مشغول به کار و خدمات رسانی به شهروندان هستند، تصریح کرد: کاش قدر این نیرو‌های شریف را بدانیم و اگر قرار است این مجموعه را نقد کنیم و در مورد آن قضاوت کنیم، با شناخت بهتر و بیشتر از این مجموعه و دشواری‌های کار در آن، این کار را انجام می‌دادیم.

وی با اشاره به اینکه شهرداری تهران نهادی غیردولتی است که به صورت شبانه روزی با مردم سر و کار دارد و بزرگ‌ترین سرمایه آن مردم و همراهی آنهاست، اظهار کرد: اگر شهرداری تهران تقویت نشود، آسیب می‌بیند و اگر این مجموعه صدمه ببیند، در واقع مردم متضرر می‌شوند و آسیب می‌بینند.

رحیمی با بیان اینکه باید این فرهنگ را جا بیندازیم که دیکته نانوشته غلط ندارد و با توجه به حجم بالای کار در شهرداری تهران، ممکن است اشکالاتی هم وجود داشته باشد، تصریح کرد: مدیریت شهری تهران در حال پوست اندازی از نظام سنتی به سمت و سوی نظام مدرن بر بستر شهر هوشمند است.

وی در ادامه با اشاره به اینکه شهر هوشمند مبتنی بر نگاه فرآیندمحور، بسیار بهتر می‌تواند متناسب با نیاز‌های امروز شهر و خدمات مورد انتظار شهروندان باشد، اشاره کرد: شفاف سازی باعث نظارت پذیری و افزایش دقت در کار‌ها می‌شود و از این رو، باید از ایجاد شفافیت در امور استقبال کنیم.

رحیمی با بیان اینکه حوزه‌های نظارت، چشم و گوش مجموعه‌ها هستند و افرادی که در بخش‌های نظارتی کار می‌کنند، مسئولیت خطیر صیانت و مراقبت از مجموعه را بر عهده دارند، تصریح کرد: مجموعه بازرسی در شهرداری تهران، همانقدر که نقش نظارتی بر عهده دارد، نقش حمایتی نیز دارد.

وی با اشاره به اینکه بر اساس آخرین نظرسنجی به عمل آمده، بیش از ۷۳ درصد شهروندان از عملکرد سازمان مدیریت میادین رضایت دارند، در حالی که در گذشته میزان این رضایتمندی تنها ۳۷ درصد بود، اظهار کرد: افزایش ۳۶ درصدی رضایت شهروندان در مدت ۳ سال گذشته، نشان دهنده این است که میزان رضایتمندی شهروندان از عملکرد میادین و بازار‌های میوه و تره بار، هر سال به طور متوسط ۱۲ درصد افزایش می‌یابد.

رحیمی با بیان اینکه اعتقاد داریم حق با مردم است و مردم باید حق انتخاب داشته باشند، تصریح کرد: مصداق این نوع نگاه را در اجرای طرح دستچین در میادین میوه و تره بار شاهد هستیم که به موجب آن شهروندان حق انتخاب میوه را دارند و می‌توانند میوه مورد نظر خود را سوا کنند.

مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار در پایان با تاکید بر اینکه این سازمان در ۲۴۱ میدان و بازار با شهروندان سر و کار دارد و با توجه به ساز و کار موجود، اساساً کار در این مجموعه بسیار سخت است و صعوبت‌های خاص خود را دارد، خاطرنشان کرد: با این وجود، با تمام توان تلاش خواهیم کرد تا میزان رضایت شهروندان از عملکرد سازمان مدیریت میادین از ۷۳ درصد به ۹۰ درصد برسد.

همچنین در این جلسه، فردین رحمان‌نژاد، معاون سازمان بازرسی شهرداری تهران در حوزه خدمات شهری، با تقدیر و تشکر از خدمات سازمان مدیریت میادین و زحمات این سازمان در خدمات رسانی به شهروندان گفت: فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره بار به صورت مستقیم با مردم سر و کار دارد و از اهمیت و حساسیت ویژه‌ای برخوردار است.

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۳۸۴۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرداری قم در مسیر تغییر ریل / کیفی‌سازی فضای شهری در اولویت قرار گرفت

شهردار قم گفت: با توجه به شکل‌گیری بسیاری از زیرساخت‌های ضروری شهر قم، شهرداری در حال تغییر ریل از اقدامات سخت‌افزاری به رویکرد نرم‌افزاری است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قم، سیدمرتضی سقائیان نژاد امروز_ چهارشنبه نوزدهم اردیبهشت _ در جلسه شورای مدیران شهرداری قم که در سالن رضوان شهرداری مرکز برگزار شد، اظهار کرد: پیشرفت پروژه‌های حوزه شهر هوشمند و اقداماتی از این دست برای شهرداری قم نویددهنده است.

وی افزود: این اقدامات نشان می‌دهد شهرداری قم از چالش بزرگ تکمیل زیرساخت‌های ضروری شهر در حال رهایی و پرداختن به امور نرم‌افزاری همچون شهر هوشمند، تکریم شهروندان و معماری اسلامی است.

شهردار قم با اشاره به اینکه در وهله نخست باید زیرساخت‌های اصلی شهر قم فراهم می‌شد تا می‌توانستیم سراغ پروژه‌ها و اقدامات نرم افزاری برویم، خاطرنشان کرد: با عبور از بعضی پروژه‌های سخت، به شرایطی رسیده‌ایم که می‌توانیم به مسائلی همچون رضایتمندی شهروندان، آسیب‌های اجتماعی، ساماندهی مشاغل، معماری اسلامی، پایش تصویری و سیما و منظر شهر، رسیدگی بهتری داشته باشیم.

سقائیان‌نژاد با اشاره به اینکه رویکرد کنونی شهرداری قم کیفی‌سازی فضای شهری است، اضافه کرد: مسائلی همچون معماری و شهرسازی اسلامی، سیما و منظر شهر، الکترونیکی‌سازی امور شهرداری و حذف پرونده‌های فیزیکی از اولویت‌های جدی این روزهای شهرداری قم است.

قرارگاه ساماندهی چهار راه بازار قم تشکیل می‌شود

وی با اشاره ضرورت تملک برای احداث پارکینگ موتورسیکلت در هسته مرکزی شهر، تاکید کرد: در تصمیمات ترافیکی باید به نحوی عمل کنیم که مردم با ما همراهی کنند و اگر تصمیمی از سوی مردم استقبال نشد، باید آسیب‌شناسی شود.

شهردار قم با اشاره به ضرورت تعیین تکلیف فضاهای مرده شهری به ویژه در هسته مرکزی شهر، گفت: اگر در این موارد نیاز به تملک است، باید با محوریت مناطق باید انجام شود.

سقائیان‌نژاد با اشاره به ضرورت ساماندهی وضعیت چهارراه بازار، افزود: در این زمینه قرارگاهی تشکیل و امور به صورت جدی پیگیری می‌شود.

وی با اشاره به اینکه تکریم شهروندان مسئله‌ای بسیار اساسی است، اظهار کرد: اگر امروز شهرداری قم به ۱۰۹ درصد درآمدهای خود رسیده که به دلیل همراهی شهروندان است و ما نیز باید به وظیفه خود در قبال مردم قم عمل کنیم.

کد خبر 751728

دیگر خبرها

  • تداوم افشاگری‌ها علیه قالیباف/ بیگی: جماعتی از سازمان میادین میوه و تره‌بار، تاکسیرانی، بهشت‌زهرا، اتوبوسرانی و... وارد مجلس شده‌ و پست گرفتند
  • تسویه ۲۰ همتی با بانک‌ها از طریق واریز و برداشت/ کارنامه موفق مدیریت شهری در اداره پایتخت
  • شهرداری قم در مسیر تغییر ریل / کیفی‌سازی فضای شهری در اولویت قرار گرفت
  • بهادری جهرمی: نتیجه مدیریت اقتصادیِ سیاسیون رشد ۴۲ درصدی نقدینگی بود
  • ماجرای چرایی ساخت مسجد در پارک‌های بزرگ شهر
  • آتش تانک رسانه‌ای شهرداری تهران برای حمایت ویژه از زاکانی! | تصویر
  • تور رسانه‌ای شهرداری شهرکرد هم‌زمان با روز شهرکرد برگزار می‌شود
  • افتتاح ۴۰ بازار جدید میوه و تره‌بار تا پایان سال
  • ارائه گزارش عملکرد مدیریت شهری شیراز در سال ۱۴۰۲
  • قیمت تخم مرغ در میادین تره‌بار