Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محسن پیرهادی در رابطه با وضعیت محله بازار واقع در منطقه 12 گفت: در حوزه سلامت، احداث بوستان و فضای سبز در سطح محله، ساماندهی مشاغل و صنایع مزاحم و آلوده کننده محیط زیست در سطح محله به ویژه انبارهای نا امن با خطر زیاد و منزل‌های کارگاهی در دستور کار قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان داشت: در حوزه عمران، حمل و نقل و ترافیک محله نیز مواردی از جمله اجرای تمهیدات ترافیکی به منظور ساماندهی تردد و پارک موتور سیکلت‌ها در سطح محله به منظور جلوگیری از ایجاد ترافیک و آسایش ساکنین به ویژه در حاشیه پیاده روی خیابان مصطفی خمینی(ره) مطرح شده که در دست بررسی است.

ساماندهی تردد و پارک وانت بارها در محله بازار

پیرهادی اضافه کرد: اجرای تمهیدات ترافیکی به منظور ساماندهی تردد و پارک وانت بارها در سطح محله، احداث پارکینگ طبقاتی، با مشارکت بخش خصوصی به منظور پارک خودرو و موتورسیکلت، بازگشایی و تعریض معابر زیر 6 متر در سطح محله وکانیو کردن جوی آب‌ها، جداول و فاضلاب‌ها در سطح محله به ویژه کوچه شهید موسوی سایر مواردی است که در حوزه عمران قابل بررسی است.

عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران تصریح کرد: احداث استخر، مجموعه و سالن‌های ورزشی، احداث مجموعه های فرهنگی، آموزشی، و مذهبی در سطح محله و ساماندهی ناهنجاری های اجتماعی اعم از اعتیاد، تجمع کارتن خواب ها شب هنگام سایر مواردی است که در سطح محله پیگیری می شود.

رئیس کمیته نظارت شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: در حوزه معماری و شهرسازی نیز مواردی از جمله تقویت کارآمدی و به روزرسانی بسته‌های تشویقی از سوی سازمان نوسازی در محدوده بافت‌های فرسوده سطح محله و افزایش تراکم اعطایی املاک تجمیعی، تعیین تکلیف طرح اصلاح گذربندی شبکه های عبوری محله در ارتباط با اجرای طرح تفصیلی قدیم و جدید و شناسایی املاک دارای ارزش تاریخی-‌فرهنگی و تعامل لازم با سازمان میراث فرهنگی به منظور تدوین ضوابط احداث بنا در دستور کار قرار دارد.

وی بیان کرد: اهالی محل و کسبه از نیروی انتظامی درخواست اتخاذ تدابیر امنیتی مناسب جهت برقراری امنیت، جمع آوری سارقین و معتادین را مطرح کردند که این موضوع به ناجا ارجاع داده شده است.

پیرهادی همچنین به شرایط محله پامنار واقع در منطقه 12 اشاره کرد و گفت: در حوزه سلامت، امکان تجهیز و مناسب سازی فضاهای سبز محله به مبلمان و وسایل تفریحی، ورزشی و وسایل بازی کودکان، احداث بوستان و فضای سبز، مناسب سازی و تجهیز خیابان پامنار به مبلمان شهری اعم از نیمکت، سطل زباله و نظارت مستمر بر عملکرد پیمانکاران خدمات شهری به منظور تفکیک و جمع آوری به موقع زباله ها، شستشوی روزانه مخازن و افزایش تعداد مخازن زباله در مجاورت مغازه ها در سطح محله به ویژه در خیابان پامنار در دستور کار قرار دارد.

عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران به ساماندهی مشاغل و صنایع مزاحم و آلوده کننده محیط زیست در سطح محله به ویژه انبارهای شیمیایی در کوچه ناصرخسرو و خدابنده لو اشاره کرد و گفت: این مورد به طور ویژه در دست بررسی است.

احداث میدان میوه و تره بار در سطح محله پامنار

رئیس کمیته نظارت شورای اسلامی شهر تهران بیان کرد: احداث میدان میوه و تره بار در سطح محله، پیش بینی و ساخت سرویس بهداشتی در سطح خیابان پامنار، تأمین روشنایی معابر خیابان پامنار ، احداث ایستگاه آتش نشانی در سطح محله و امحاء حیوانات موذی اعم از موش در دستور کار قرار دارد.

وی اضافه کرد: در حوزه عمران، حمل و نقل و ترافیک محله نیز مواردی در دست بررسی است که از آن جمله می توان به اجرای تمهیدات ترافیکی به منظور ساماندهی تردد و پارک موتور سیکلت ها در سطح محله، ترمیم و مناسب سازی شبکه معابر و پیاده روهای موجود در سطح محله به ویژه تسهیل رفت و آمد معلولان و سالمندان و تخصیص خط تاکسی از محله به سمت میدان امام خمینی برای تسهیل عبور و مرور اهالی محله اشاره کرد.

احداث و نصب پل عابر پیاده مکانیزه

پیرهادی گفت: احداث و نصب پل عابر پیاده مکانیزه حد فاصل کوچه برادران و خیابان مصطفی خمینی، امکان بازگشایی و تعریض معابر زیر 6 متر در سطح محله، احداث پارکینگ طبقاتی، با مشارکت بخش خصوصی به منظور پارک خودرو و موتورسیکلت سایر مواردی است که در دست پیگیری است.

عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران گفت: در حوزه فرهنگی و اجتماعی محله نیز مواردی از جمله احداث استخر و مجموعه ورزشی، احداث مجموعه های فرهنگی وآموزشی، مذهبی و تفریحی ، ساماندهی ناهنجاری های اجتماعی اعم از اعتیاد، تجمع کارتن خواب‌ها شب هنگام در سطح محله وتجهیز ساختمان سرای محله در دستور کار قرار دارد.

رئیس کمیته نظارت شورای اسلامی شهر تهران افزود:ساماندهی و تعیین تکلیف ملکی واقع در کوچه خلیلی مفرد، جنب حسینیه علی بن ابی طالب، کارآمدی و به روزرسانی بسته های تشویقی از سوی سازمان نوسازی در محدوده بافت های فرسوده سطح محله و افزایش تراکم اعطایی املاک تجمیعی، تعیین تکلیف و ساماندهی خرابه های واقع در سطح محله و تعیین تکلیف طرح اصلاح گذربندی شبکه های عبوری محله در ارتباط با اجرای طرح تفصیلی قدیم و جدید از مواردی است که در حوزه شهرسازی در دستور کار قرار دارد.

وی گفت: در راستای بررسی و رسیدگی به مشکلات محلات شهر تهران از ابتدای دوره چهارم شورای شهر تهران و در طی سه سال و نیم مسئولیت خود، به مشکلات و مطالبات 227 محله شهر تهران رسیدگی کرده و علاوه بر دیدار با شهروندان محلات و یا دریافت مشکلات و خواسته ها از طریق شورایاران و فعالان مناطق، کمبودها را به دستگاه و سازمان های ذیربط در شهرداری تهران ارجاع داده و پیگیر حل مشکلات شده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۳۴۲۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود

همشهری آنلاین- سمیرا باباجانپور : دانش آموزان تهرانی از وقتی پای مدرسه به شهر باز شد با پای مبارک به مدرسه می‌رفتند؛ یعنی مسیر خانه تا مدرسه و بالعکس را پیاده گز می‌کردند. بااین‌حال با رشد مدارس نوین و رونق گرفتن مدارس متوسطه کم‌کم بحث جابه‌جایی دانش آموزان جدی شد؛ به‌خصوص جابه‌جایی دانش‌آموزانی که از مسیرهای طولانی باید به شهر می‌آمدند و درس می‌خواندند.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

«داریوش شهبازی» مولف و محقق، درباره نخستین سرویس‌های مدارس تهران می‌گوید: «سیستم تحصیلی در تهران بیشتر بر روی محله‌ها متمرکز بود؛ یعنی هر محله یا روستایی مکتب‌خانه خودش را داشت. بعد از اینکه مدارس دبستانی توسعه پیدا کرد به علت کمبود مدرسه، بچه‌ها پیاده باید مسیرهای طولانی را برای رسیدن به مدرسه طی می‌کردند. یادم می‌آید وقتی ۷ سالم بود در مدرسه‌ای در محله زرگنده تحصیل می‌کردم. آن روزها برخی خانواده‌های پولدار شمرونی بچه‌هایشان را با ماشین شخصی و راننده به مدرسه می‌فرستادند که نوعی سرویس خصوصی بود.»

شهبازی می‌افزاید: «تقریباً اواخر دوره پهلوی دوم بحث سرویس‌های مدارس در تهران جدی شد. در حقیقت رونق سرویس‌های مدارس با توسعه شهر تهران و مشکلات تصادف، ایمنی و امنیت دانش‌آموزان گره خورده بود. دورانی که ما درس می‌خواندیم تنها خطری که دانش آموزان را تهدید می‌کرد گرگ‌های بیابان و سگ‌های ولگرد بودند!»

«عباس حسینی» نویسنده کتاب معروف «این اتولی که من داشتم...» درباره نخستین سرویس‌های مدارس شهر تهران می‌گوید: «در دوران پهلوی دوم برخی از مدارس بزرگ تهران برای دانش آموزان سرویس مدرسه راه‌اندازی کردند. اتوبوس‌های خاص که زردرنگ هم بودند. مدرسه هدف و مدرسه ایران و کالج (البرز) در تهران سرویس مدرسه داشتند مخصوص دختران دانش‌آموز بیشتر از سرویس استفاده می‌کردند.»

اولین اداره و قوانین راهنمایی و رانندگی | سرعت بالای ۱۵ کیلومتر در ساعت ممنوع! روایت‌هایی از نخستین شرکت‌های مسافربری | وقتی گاریخانه‌ها به گاراژ تبدیل شدند

کد خبر 849180 برچسب‌ها هویت شهری همشهری محله

دیگر خبرها

  • اصلاح و نوسازی حدود ۶۵ هزار هکتار باغات میوه‌های گرمسیری و نیمه‌گرمسیری
  • بازداشت سارق پل های عابر پیاده در جنوب تهران
  • خانه‌های منطقه ۲۲ تهران چند؟
  • احداث فاز نخست بوستان جلالیه در محله گل محمدی
  • رصد وانت‌بارهای میوه‌فروش در سنندج
  • شهرداری قزوین به مطالبه شورا برای ساماندهی معابر شهری توجه کند
  • اجرای سومین مرحله طرح «محله من محله زندگی» در رحیم‌آباد
  • تی‌بی‌ام خط ۲ متروی اصفهان تا یک ماه آینده به ایستگاه ابن‌سینا است
  • نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود
  • جریمه ۵۴۰۰۰۰ خودرویی که بر روی خط عابر پیاده توقف داشتند